KAD PINTAR, KONTRAK PEMBEKALAN
dan CENDERAHATI

Koperasi UIAM Berhad

Kad Pintar

Perkhidmatan kad pintar atau Smartcard adalah salah satu perkhidmatan yang ditawarkan dibawah Koperasi UIAM Berhad.

Perkhidmatan Smartcard ini khusus untuk para pelajar Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) dan juga untuk kontraktor-kontraktor yang berdaftar dibawah UIAM.

KONTRAK PEMBEKALAN & PERKHIDMATAN

Koperasi UIAM Berhad sentiasa komited dalam menawarkan perkhidmatan secara terus yang mampu memenuhi keperluan dan kehendak komuniti UIAM dan sekitarnya. Antara perkhidmatan yang disediakan adalah :

Business Card/Kad Perniagaan

customade korporat

Baju Korporat

Brochure atau Flyer untuk sebaran.

Wedding-Planner-264

Peralatan Pejabat

Koperasi UIAM Berhad juga aktif dalam mengembangkan cabang perniagaan dan dalam masa yang sama menumpukan usaha untuk meningkatkan kualiti kehidupan ahli. Antara usaha-usaha yang dilakukan oleh Koperasi UIAM Berhad adalah menghantar sebutharga bagi sebarang kontrak pembekalan yang bertepatan dengan kod bidang yang telah didaftarkan dengan Kementerian Kewangan Malaysia. Berikut adalah beberapa kontrak yang pernah diberi kepada pihak Koperasi UIAM Berhad.

CENDERAHATI

Selain itu juga, pihak Koperasi UIAM Berhad juga menjual barangan cenderahati untuk kepada para pelajar dan juga kakitangan UIAM. Pelbagai jenis cenderahati yang kami sediakan bagi memenuhi permintaan komuniti UIAM. Semua cenderahati ini dijual di kedai K-Shoppe IIUM, B3 Central Complex, IIUM Gombak, 53100 Kuala Lumpur

WhatsApp Image 2021-03-23 at 9.50.02 PM

Plaque

Key Chain

Planner